HOUSE INAGI

SITE:
INAGI,TOKYO
USAGE:
RESIDENCE
DESIGN:
AKIHIRO YOSHIDA /STUDIO AK
CONSTRUCTOR:
TATSUMI PLANNING
COMPLETION:
05.2015

This project was designed for two generations of a family. The ground floor is for the clients' parents for the time being, and it will be leased in the future. Since there is a strict height restriction for the site, we maintained the total building height within the limit, but we designed the living room on the second floor where families get together as high and open as possible. We also designed the living room to be in between the master bedroom and the children’s room so that communication among the families can always take place there, making it the center of interaction. This also helped to reduce useless space with the hallway.
The wide and open living space provides flexibility and allows the families to spend wonderful moments together.

PROJECT